Tydens die jaarlikse Karoo Eistedfodd wat in De aar aangebied word, het Hoër Volkskool baie goed gevaar. Daar is deelgeneem aan ‘n wye verskeidenheid van kategorieë en ons kultuurdiere het hul eie verwagtinge oortref! Van die uitslae is as volg:

Agter: Kaylene September (Groepdans Silwer),  Bianca Naude (Sang Goud), Petrone Fourie (Spraak en drama goud, dubbel goud en trippel goud), Annelie Viljoen (Spraak en drama, Trippel goud) Chantel van der Nest (Sang, Dubbelgoud), Chante Bosch (Groepdans Goud)
Voor: Romenischia Stoffels  (Groepdans Silwer)   Casey-Lee Ali  (Groepdans Silwer)Tamaryn-Lee Cross ( Sang twee items, albei dubbelgoud, asook groepdans Goud) Jornell Visagie.groepdans Goud,  Athena Finck Musiek instrumentaal goud, Individuele dans Dubbelgoud en  groepdans Goud , Whitney Visagie  groepdans Silwer

Nie op foto:

Marco Jooste: Spraak en drama Silwer en goud

Jorinda Gouws: Musiek instrumentaal Silwer

Melissa Fillis  Sang twee items, albei dubbelgoud

Wadey Minnaar  Sang, Dubbelgoud

Van ons leerlinge is uitgenooi na die prysuitdelingskonsert waaroor daar volgende week berig sal word.

Meer Nuusberigte