HVS se leerders wat studente van Raptors Martial Arts-klub is, het op Saterdag 14 Oktober 2023, aan die East Coast Elephant Open in Jeffreysbaai deelgeneem. Studente van verskillende klubs regoor die land het hieraan deelgeneem.
Die deelnemers het onderskeidelik aan die Tatami punte gevegkuns en Tatami semi-kontak gevegkuns dissiplines meegeding. Die kompetisie was intens en straf. Student het in gewigsafdelings meegeding ongeag van hulle vlak van gradering. Raptors se studente het groot sukses behaal.
Die volgende prestasies is deur HVS-leerders behaal:

Reaglin Maarman
2 goue medaljes vir “points fighting, continuous fighting”
Gert Theron

Goud en silwer medaljes vir “points fighting, continuous fighting”

Jean van Wyngaard

Goud en sliwer medaljes vir “points fighting, continuous fighting”


Hierdie studente het groot potensiaal in gemengde gevegskuns. Ons sien uit na nog vele prestasies in die toekoms.

Meer Nuusberigte