16 van Hoër Volkskool se tennisspelers het op 23/24 Augustus aan die Marco Wasserman Tennistoernooi in Middelburg deelgeneem. Elke span bestaan uit 4 seuns en 4 dogters wat aan dubbel- en gemengde dubbelspel wedstryde deelneem. Die HVS eerste span behaal oorwinnings oor Hoërskool De Aar (44-28), Union High (41 – 31) Hoërskool Middelburg (39 – 33) en Framesby ((42-30). Ons verloor ongelukkig teen Pearson (25 – 47) wat ook die toenooi-wenners was. HVS se eerste span eindig tweede. Die tweede span het aan die B-liga kompitisie deelgeneem en eindig algeheel vyfde.

Ek heg foto’s aan met krediet aan Johanette Fotografie van Middelburg.

Labrè Oosthuizen en Alwyn van der Merwe (gemengde dubbelspel eerste span spelers)

Mia du Plessis saam met Emile Blignaut ((gemengde dubbelspel tweede span spelers)

Meer Nuusberigte